Louis Pax Amanda Mattsson Ida Staake_edited.jpg
konsert Göteborg
Datum

Fredag

21 oktober. 2022

Tider

19.00

Vi får extremt fint besök utav tre etablerade artister inom sin genre som lägger banan för nästa våg av popmusik, det bjuds på dans, känslor och en otrlig vibe på våran klassiska Top Floor scen!

Insläpp:
19:00

Första akt på scen:
19:30

Biljettsläpp 25/9

Louis Pax är ett indieband från Malmö med flera framgångsrika låtsläpp i ryggen. Sedan 2016 har de två bröderna och deras barndomsvänner byggt upp en internationell fanbase genom sina turnéer runt om i världen, samtidigt som de bibehållit ett stadigt följe i Sverige.


Under pandemin har bandet fokuserat på att bygga på sin grund av modern pop med nya musikaliska element, och de två senaste singlarna visar att bandet är skarpare än nånsin. Mycket ny musik kommer släppas av Malmöbandet framöver, men under tiden kan Louis Pax hålla på med vad de älskar mest - spela live på scen!

"Detta unika band med sitt vilda indiepop-sound skulle mycket väl kunna erövra världen" - Indie Music Center, okt. 2021

Lyssna på "Bad Things" av Louis Pax här:
https://open.spotify.com/track/6c0Qe6dpsL6oraEruA9P2L...

Se "Motion" av Louis Pax här:
https://youtu.be/RsR7Ad_ukwA

Louis Pax på Instagram:
https://www.instagram.com/louispaxband/

____________________________________________


Amanda Mattssons texter är vardagsnära och tagna direkt ur sånt som känns extra mycket.

Hon skriver om hjärtesorg, ånger och att känna sig rastlös. Precis som influenserna Veronica Maggio, Sigrid och Holly Humberstone är hennes låtar insvepta i poppiga synthar och vokaler. I hennes moderna popmusik anar man också inslag av soul och r&b.

Amanda debuterade 2021 med singeln Skavsår och under våren 2022 släpptes EPn Tjugofyra sju.

Lyssna på Amanda Mattsson här:
https://open.spotify.com/artist/5BftYI9ZzOxA6tKAbAHdQF...

Amanda Mattssons instagram:
https://www.instagram.com/amanda.mattssson/

Amanda Mattsson framför Tjugofyrasju:
https://www.youtube.com/watch?v=fhM99th2amA
____________________________________________

Ida Staake är artisten från Värmland som skriver raka poplåtar om livets upp och nedgångar. Debutsingeln, Det här är på riktigt, släpptes 2015 och hon har sedan dess skapat sig ett namn inom den svenska pop-sfären med två EP:s med ett antal singlar i bagaget. I våras släpptes singlarna “Top of the rock” och “Blekast på beachen” som är en upptrappning inför det kommande debutalbumet som släpps senare i år.

Oskar på bloggen Vakentimmar beskriver Idas musik:

“Det jag tycker om mest med Idas musik är hur hon klär vardagskänslor i sina låtar. Hur naturligt allt låter. Det låter aldrig tillgjort, det låter aldrig som om hon begränsar sig i det hon vill sjunga. Utan det känns på riktigt och det märks att musiken betyder något för henne. Ida är fantastisk på att skriva om känslor som alla kan känna igen sig i och det är fint att hon får med detaljer i texterna som fördjupar dem, som gör att de står ut i mängden.”

Med sig på scenen har hon sitt 5-mannaband som består av Pelle Håkman, Jimmy Sjödén, Marcus Ekroth, Hannes Liljedahl och Johannes Carlsson. Tillsammans bjuder de på pop/rock med glittrande gitarrer och snygga arrangemang som inte lämnar någon oberörd.

Lyssna på Ida Staake här:
https://open.spotify.com/artist/7Ig3VaryLCDxiR6tC0QgcV...

Ida Staake på instagram:
https://www.instagram.com/idastaake/

Förköp

TBA

  Mer info

Maila till: