Göteborg uteliv
vad händer på Sticky Fingers
Event Göteborg

Mimikry + support: Professional Againsters

Sticky Fingers dra ut
konsert Göteborg
Datum

Lördag

19 mars, 2022

Plats

Top Floor

Insläpp

19.00 

  På scen

20.00

Åldersgräns

     18 år

Mimikry är ett av Sveriges populäraste och mest streamade rock -och punkakter med över 25 verksamma år i ryggen och mer än 1000 livespelningar på nacken. Bandet har över 120.000 unika Spotify-lyssnare per månad och människor över hela världen har streamat Mimikrys låtar mer än tjugo miljoner gånger.


För andra gången har Sveriges punkigaste rockare gett sig i kast med att släppa en singel och en video i månaden. Ett liknande upplägg lekte bandet med redan 2017 - 2018. De tolv låtarna resulterade då i albumet “Grit” där covern på Timbuktus ”Alla vill till himmelen men ingen vill dö” tillsammans med Martin Westerstrand (LOK, Lillasyster) blev en viral hit.

Detta följs upp av att bandet tagit det ett steg längre och även gett ut varje låt på vinylsingel. Nu samlas alla 24 låtar + ett bonusspår på dubbel-CD/dubbel-LP:n “Splitter”.

Frustrationen över året som gått kan skönjas redan i låttitlarna: “Jag måste härifrån”, “Ni är så jävla dumma i huvet”, “Apornas planet (Covid-19)”, “Är det okej om jag går ut och mördar nån ikväll, snälla mamma?”. Den energisprutande duetten med Caroline af Ugglas, “Jag är en sån som förstör” är också en låt och video som sticker ut, liksom huvudspåret “Dom ljuger”.

Mimikry består av:
Hjalle Östman - sång
Mia Mästerbo - bas/sång
Anders Brandström - gitarr/sång
Johan Åsberg - gitarr
Jonas ”Heavy” Stentäpp - trummor

Support: PROFESSIONAL  AGAINSTERS

https://www.facebook.com/professionalagainsters

Gigtider:
Professional Againsters 20.00
Mimikry 21.00

   Förköp

275 kr

inkl serviceavgift

    Entré

300 kr

  Mer info

Maila till:

  Arrangör

Belsepub