top of page
2023-01-17_edited_edited.jpg
konsert Göteborg
Datum

Lördag

4 februari, 2023

Tid

19.00 

SYNVILLA
Födda i Borlänge ur pestens kloak är Synvilla den numera Göteborgsbaserade dunderkvartetten som skapar 70-tals- inspirerad psykedelisk hårdrock med lekfulla, lömska och proggiga toner. De kombinerar texter på svenska invävda i mystik, vass humor och samhällskritiska inslag med tunga och gungiga riff som känns ända in i benmärgen.

Den andra september släpptes debutsingeln ’Marinera din själ’ och den 7e oktober släpps bandets andra singel ’Karina med kniven’, hämtad från det kommande debutalbumet ’Långkok å Snabbkaffe’ som släpps i januari 2023. Ett album som avhandlar allt från vardagsnonsens, samhällskritik och mänskliga hjärnspöken.


alltsammans med en humoristiskt underfundig och ofta mörk underton. Allt ackompanjerat av ett unikt sound som har saknats på den svenska musikkartan.

Med inspiration från Black Sabbath, Witchcraft, The Slits, Dungen och Goat korsbefruktar Synvilla stonerrock med trippiga punkinslag i en psykedelisk mundering. En lagom kombination av stökigt och städat, smutsigt och rent och en måttlig balans av elakt och snällt.

Synvilla på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/6ivl9xBuIqLqQr78BgJPQv...

Synvilla på Instagram:
https://www.instagram.com/synvilla.band/

Synvilla på Facebook:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100070631539313


-----

DRÖÖG
Från gammelskogens mörker, under stenblock och mosse träder de fram: DRÖÖG. Med trumma och sång knogar de på uti klippan. Med melodier som briserar likt bergkrut och en rytm som sätter stortallen i gungning.


Vid scenkanten rasar de på och drabbar dig. Lämnar dig i kratern.

Rockbandet från Falun förvaltar det musikaliska arvet från 70-talet och hämtar inspiration från Doom, Stoner och Psych, utan att gräva ner sig i fåran. Den självbetitlade debuten som besjunger vår folksägen är släppt av Majestic Mountain Records (SWE) och även genom Evil Noise Recordings (NOR).

Så vrid på, kavla upp och ladda om. Inga bomsalvor här inte!

DRÖÖG på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7eRcVh608qJnnIiYzbUYQv...

DRÖÖG på Instagram:
https://www.instagram.com/droog_bandet/

DRÖÖG på Facebook:
https://www.facebook.com/Skogshuggarjazz

-----

Klotty
Detta är ett hårdrocksband från Dalarna som blandar snabba tempon med svängigt tung-gung. Ni kommer mötas av en stadig blandning av allt från punkig indierock till det absolut tyngsta ni någonsin hört. Klotty är unga, tunga, snabba och dumma.

Klotty på Spotify:
https://open.spotify.com/artist/7k3K1k7klHKCkOES9iYoYr...

Klotty på Instagram:
https://www.instagram.com/klottyband/

 

INSLÄPP 19

Förköp

134 kr

inkl serviceavgift

  Mer info

Maila till:

  Arrangör

Sticky Fingers

bottom of page