Waste a Saint (NO) + Mother Mersy (SE)_edited.jpg
konsert Göteborg
Datum

Fredag

16 september, 2022

Tid

20.00

Waste A Saint (NO) + Mother Mersy (SE)
Sticky Fingers
Fredag 16. September
20:00 // 150kr
Kort/swish/kontant i entrén el. swish i förköp.
Swishnummer: 123 697 36 63 (Mother Mersy Handelsbolag)

------------------------------
------------------------------

Waste a Saint spelar fuzzig stoner rock som balanserar aggressivitet och solbrända feel good-vibbar, i en intensiv dans mellan influenser från 60- och 70-talsmusik och stonertidens bredbenta fotavtryck. Bandets energiska, all-in-attityd gör dem till ett liveband mycket värt att se. Med radiotid och rekommendation av norska NRK P3 för singeln "Noise" och med låtbidrag ("C.S.P.") i internationella "Classic Rock Magazine" har gruppen rönt intresse långt utanför nationsgränserna.

https://open.spotify.com/artist/4B2lsuc5S3s9fRk5mEusSi...

https://youtu.be/vG9p2KcigxM

-----------------------------

Malmös Mother Mersy har existerat sedan 2015 och har sedan dess spridit sin bluesinfluerade retrorock i Skandinavien. Med fängslande konserter fulla av rå energi och känsla har bandet etablerat sig som ett starkt kort i både den Svenska och Danska rockscenen.

Bandet är inspirerat av allt från David Bowie, Jeff Buckley och Rival Sons till Stephen Kings romaner och Ru Pauls Dragrace. Musikaliskt växlar de mellan smutsig up-tempo rock n' roll och psykedeliska ballader där 70-talet och dagens samtida rockmusik möts. Eller som de själva säger; "Energiskt och själfullt, utan att be om ursäkt."

Bandet släppte sin första fullängdare "From Above" under 2022. Producerat av Gustav Brunn (Viagra Boys, Danko Jones, Mando Diao m.fl.), är den ett fullständigt fyrverkeri av ett album som har fått strålande kritik i bland annat Classic Rock Magazin (Tyskland) och Sweden Rock Magazine.

https://open.spotify.com/artist/0otA1pmf0tTBPX6X9F5L3a...

https://youtu.be/bmx2p5ZBSZ8

  Mer info

Maila till:

  Arrangör

Sticky Fingers